Mai poate coabita Băsescu cu cineva? - Politichia azi

Mai poate coabita Băsescu cu cineva?

joi, 1 octombrie 2009

PD-L pare a fi partidul sortit rupturilor. Spre deosebire de PD-L, PSD şi PNL au o ideologie clară, pe când PD-L se mută de colo-colo. Băsescu patronează PD-L. Fără Băsescu, poate ar fi avut şi PD-L o poziţionare politică clară.

Traian Băsescu a dovedit că nu poate coabita cu nimeni. În guvernarea trecută, după plecarea PD-L, Băsescu a avut un război continuu cu guvernul PNL, care i-a ţinut piept datorită susţinerii PSD în parlament. Traian Băsescu a arătat că nu poat coabita nici cu PSD, pe care l-a folosit doar să-şi asigure o majoritate confortabilă în parlament. Acum s-a rupt şi această coaliţie.

În condiţiile în care Băsescu va fi ales preşedinte la următoarele alegeri prezidenţiale, va trebui să coabiteze cu cineva, în afară de PD-L. Dacă această coabitare va arăta aşa cum au arătat şi celelalte două coabitări de până acum, România nu va avea parte de linişte politică. Şi asta este rău, în condiţiile în care criza economică nu s-a sfârşit şi vom avea nevoie de o recuperare economică lungă.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

  ©2008 Design Cumulus de Ourblogtemplates.com

Sus