Culmea nesimţirii: Monica Iacob Ridzi cere clemenţă parlamentarilor - Politichia azi

Culmea nesimţirii: Monica Iacob Ridzi cere clemenţă parlamentarilor

luni, 5 octombrie 2009

Într-un lung discurs ţinut în faţa parlamentarilor, Monica Iacob Ridzi a declarat:

"Vă cer să nu votaţi raportul Comisiei de anchetă, în caz contrar aţi legitima, aşa cum şi Comisia juridică prin votul său consultativ încearcă să vă determine să faceţi, un abuz, aţi da valoare unui act nul de drept şi aţi genera consecinţe nule din punct de vedere juridic. A nu vota sau a da un vot negativ înseamnă a reda Parlamentului imaginea de garant al respectării principiilor constituţionale într-un stat de drept."

După dovezile covârşitoare publicate de presă, iată vajnica pedelistă ştie să fie de o vehemenţă demnă de o cauză mai bună. Din păcate pentru ea, socotelile de acasă nu se potrivesc cu cele din târg. În actualele condiţii, în care PSD a ieşit de la guvernare, doamna Ridzi nu are nici măcar capacitatea de a aprecia raportul de forţe din parlament, în care nu poate avea câştig de cauză. Nu-i de mirare că a fost huiduită în parlament.

De altminteri, se pare că s-a luat după şeful său de partid, Emil Boc, care, împreună cu jumătatea sa de guvern, ca un Aleodor Împărat, jumătate de om călare pe jumătate de iepure şchiop, îşi imaginează că mai poate să-şi asume răspunderea guvernului pe proiecte de legi, în condiţiile unei majorităţi ostile în parlament.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

  ©2008 Design Cumulus de Ourblogtemplates.com

Sus