Crin Antonescu, de ce mă dezamăgeşti? - Politichia azi

Crin Antonescu, de ce mă dezamăgeşti?

duminică, 22 noiembrie 2009

Dintre discursurile primilor clasaţi la alegerile prezidenţiale, Traian Băsescu, Mircea Geoană şi Crin Antonescu, al liberalului m-a dezamăgit cel mai mult.

Dacă Traian Băsescu are toate motivele să fie dezamăgit, să apese pe pedala PNL şi să zică că a obţinut mai mult în primul tur decât în 2004, când era susţinut de o coalinţie...

Dacă Mircea Geoană dovedeşte lipsă de imaginaţie, neputând să vorbească liber, fiind handicapat de lipsa hârtiuţei din faţă...

Crin Antonescu, după o clasare foarte bună, nu cea mai bună, a deviat în stilul Corneliu Vadim Tudor, clamând o conjuraţie a institutelor de sondare a opiniei publice (de altminteri, a făcut o reclamaţie la BEC împotriva Realitatea TV şi în timpul discursului lui Băsescu s-a dus să fumeze, poate atunci i-au venit ideile aiurea), concertată de Vântu şi Voiculescu, împreună cu Traian Băsescu. Nici nu se poate opinie mai rizibilă şi mai descalificantă.

El uită că de el şi de PNL depinde ceea ce se va întâmpla în turul al II-lea al prezidenţialelor şi în formarea unei majorităţi guvernamentale.

Sper să-i treacă...

1 comentarii:

Unknown 23 noiembrie 2009 la 11:50  

e greu sa fii candidat - e si mai greu sef de stat - compara-l pe oricare cu regele mihai si vei vedea diferenta

Trimiteți un comentariu

  ©2008 Design Cumulus de Ourblogtemplates.com

Sus