Incredibil: Emil Boc va primi diploma onorifică de doctor în drept la Michigan State University - Politichia azi

Incredibil: Emil Boc va primi diploma onorifică de doctor în drept la Michigan State University

marți, 4 mai 2010

Printre prim-miniştrii din lume, Emil Boc probabil că deţine recordul la acte normative declarate neconstituţionale de către Curtea Constituţională a României. Desigur, recordul său este cu atât mai remarcabil cu cât Boc este conferenţiar la disciplina de drept constituţional a Universităţii Babeş-Bolyai din Cluj, ceea ce constituie, evident, o circumstanţă agravantă. În aceste condiţii, Emil Boc va primi titlul onorific de doctor în drept din partea universităţii americane Michigan State University (fondată în 1855), instituţie cu care acesta a colaborat pe timpul carierei universitare.

Pesemne a înnebunit lupul. Acest titlu pare din acelaşi aluat cu titlurile similare obţinute de Elena Ceauşescu. Michigan State University este între primele zece universităţi din lume în ştiinţele educaţiei, fizică nucleară şi psihologie industrială şi între primele 50 în ştiinţe politice şi administrative. Cu atât mai mult, îţi vine să te întrebi ce criterii pot sta la baza decernării unui asemenea titlu.

Trebuie menţionat că Boc va părăsi ţara în perioada 6-9 mai 2010, adică exact în timpul prezenţei delegaţiei Fondului Monetar Internaţional la Bucureşti. Într-atâta îl macină pe Boc soarta ţării încât puţin îi pasă.

Actualizare 05.05.2010: Aflu că Emil Boc a renunţat la vizia privată în SUA. Nu de alta, dar se vorbeşte insistent de remaniere.

1 comentarii:

Anonim 12 mai 2010 la 11:02  

nu e deloc incredibil: la citi bani a bagat in fundul lu bechtel si, mai nou, in rablele de f 16, merita si el o hirtie, ce naiba!

Trimiteți un comentariu

  ©2008 Design Cumulus de Ourblogtemplates.com

Sus