Ridzi a plecat, Băsescu arată cu degetul spre Voiculescu şi Vântu - Politichia azi

Ridzi a plecat, Băsescu arată cu degetul spre Voiculescu şi Vântu

marți, 14 iulie 2009

Monica Iacob-Ridzi a plecat din fruntea Ministerului Tineretului şi Sportului, după un scandal ce ţine prima pagină a ziarelor de multă vreme. După ce a încercat să ocolească zeci de răspunsuri puse de jurnalişti, Ridzi a aruncat pe piaţă în conferinţa de presă de astăzi o scuză nedemnă: "Familia mea nu mai poate suporta prelungirea acestei situaţii. Mama este deja bolnavă."

În România doar începerea urmării penale sau ameninţarea ei pot face un politician să renunţe la o funcţie de demnitar şi nicicum o minimă onoare. De fapt, în dicţionarul politicienilor români noţiunea de onoare nu există. Deci demisiile sunt doar silite, nu de onoare.

Felicitări lui Cătălin Tolontan pentru persistenţa lui, care a antrenat o mişcare uriaşă pentru devoalarea fraudei.

Câţi politicieni de la PD-L aţi auzit să spună "am greşit"? Cu excepţia lui Adriean Videanu, care a admis că impozitul minim a fost o eroare a guvernului, eu unul nu ştiu.

Monica Iacob-Ridzi, pentru care a fost creat un minister, este pupila lui Traian Băsescu, care a început să tune şi să fulgere. El a afirmat astăzi: "Este o remaniere cu totul specială, mulţi miniştri au trecut pe aici în mandatul meu, dar acum e rezultatul unei crize morale, cu 2 parteneri: politicienii şi mass-media; este cea mai urâtă motivaţie a vreunei remanieri... cazul Ridzi este doar vârful aisbergului."

Ce să se fi întâmplat oare? Domnului preşedinte îi este frică de o conspiraţie coaptă de cei 322 plus mass-media? Este conştient că o asemenea conspiraţie i-ar fi fatală şi acela este restul aisbergului? Nu va mai aştepta ca şomajul să ajungă la 10% pentru a renunţa la candidatura la preşedinţia României?

Toate aceste întrebări ne vor face o viaţă interesantă până la alegerile prezidenţiale din noiembrie.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

  ©2008 Design Cumulus de Ourblogtemplates.com

Sus