Gigi Becali versus Traian Ungureanu: "O să fii un măscărici în Parlamentul European" - Politichia azi

Gigi Becali versus Traian Ungureanu: "O să fii un măscărici în Parlamentul European"

luni, 8 iunie 2009

Tocmai ales în Parlamentul European, Gigi Becali a reconfirmat aseară prin telefon, la Realitatea TV, faptul că a discutat cu membri PD-L despre o posibilă înscriere a reprezentanţilor PRM în grupul popular, contrazicându-l astfel pe Traian Ungureanu, care tocmai dezminţise informaţia, fiind prezent în emisiune.

"Îmi arătaţi o foaie a unui scrib anonim", a replicat Traian Ungureanu la întrebarea moderatorului cum comentează informaţiile privind o posibilă înscriere a lui Vadim Tudor şi Becali în Partidul Popular European, din care fac parte PD-L şi UDMR.

"Am discutat acest subiect", l-a contrazis Gigi Becali, menţionând că şi Corneliu Vadim Tudor îşi doreşte acest lucru. "Şi Vadim vrea în PPE, depinde dacă ne vor primi, dar eu cred că ne vor primi, pentru că au nevoie de vot", a explicat Becali, adaugând că speră ca, în acest fel, să i se şteargă lui C.V. Tudor "eticheta de extremist".

Becali a mai precizat că, în circa 6-7 luni, îşi va da seama dacă va "putea să facă ceva pentru Europa şi pentru România". "Dacă nu, îmi voi da demisia, nu voi sta degeaba în Parlamentul European. Nu e greu pentru mine, plec cu avion particular, nu stau cu cursa de linie, deci nu am nicio problemă", a mai spus el, menţionând că îl va lua şi pe Vadim cu el, dacă preşedintele PRM doreşte şi el acest lucru.

În momentul în care Traian Ungureanu a încercat să-l contrazică, Becali l-a repezit: "Voi fi mai bun parlamentar european decât dl.Traian Ungureanu de o sută de ori. O să fii un măscarici în Parlamentul European".

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

  ©2008 Design Cumulus de Ourblogtemplates.com

Sus