Europarlamentare fără teme europene.Tristă ţară, trişti politicieni! - Politichia azi

Europarlamentare fără teme europene.Tristă ţară, trişti politicieni!

luni, 8 iunie 2009

Este de necrezut ce s-a întâmplat la aceste alegeri europarlamentare 2009. O campanie anostă din punct de vedere european, dar plină de miez prezidenţial. Multe dintre puţinele lucruri întâmplate sunt legate de alegerile prezidenţiale de la toamnă. Băsescu îşi trimte fiica de multe ori ridicolă în luptă, Geoană anunţă în ziua alegerilor că se retrage din CSAT pe motiv că Băsescu face vizite militarilor români din Irak şi Afganistan în preziua alegerilor, Antonescu pufneşte mărunţel că votanţii partidului său sunt cinstiţi şi curaţi, Vadim se aliază cu Becali proaspăt ieşit din arest preventiv în interes mutual şi răcneşte că a fost furat în alegeri. Iar pe deasupra, Emil Boc, poreclit pe Internet Muc cel Mic sau Little John, urlă din toţi rărunchii că a câştigat alegerile, afirmând că Eba nu a părăsit nisiodată partidul.

Tristă ţară, trişti politicieni! Aproape trei pătrimi dintre români au ales să protesteze împotriva unei clase politice putrezite până la încheieturi prin indiferenţă. Sociologii explică că trebuie să se schimbe o generaţie politică pentru a îşi retrezi interesul. Până una-alta, ne-am ales trimişii în Parlamentul European, în fruntea listei aflându-se Corneliu Vadim Tudor, George Becali şi Elena Băsescu. Un alt subiect de mişto la adresa României.

1 comentarii:

Leon 8 iunie 2009 la 23:48  

Misto este putin zis. De ce va mirati? arata timp cat din nefericire majoritatea romaniei a fost prostita treptat si dintr-o clasa de "oameni cu capul pe umeri", avem o clasa de prosti.

p.s. Sincer nu credeam sa apuc vremurile astea, dar incep sa cred ca sunt sanse ca Vadim sau Becali sa fie viitorii presedinti ai romaniei

p.s.2 Avand si statisticile persoanelor care au votat din strainatate, putem face un calcul ce a plecat din Romania "capsunarii sau capetele luminate".

Succes Romania, oriunde ai fi.

Trimiteți un comentariu

  ©2008 Design Cumulus de Ourblogtemplates.com

Sus