Băsescu a luat-o pe ulei: "Pasajul Basarab ar trebui să-mi poarte numele" - Politichia azi

Băsescu a luat-o pe ulei: "Pasajul Basarab ar trebui să-mi poarte numele"

miercuri, 15 decembrie 2010

Este clar. Băsescu a luat-o razna. L-a luat flama puterii. Sau paranoia puterii. Iată trei exemple din ultimele 24 de ore.

1. Ieri, cu ocazia conferinţei de presă, la întrebarea unui jurnalist când ieşim din criză, Băsescu a bâlbâit-o rău. Urmăriţi-l:



Păi când să fie? Trimestrul 1 2010, semestrul 1 2010, semestrul 2 2010? Criză, recesiune? Le confundă rău.

2. Într-un interviu la Radio România Actualităţi, Băsescu sugerează că, în cazul votului pentru extinderea urmăririi penale a Monicăi Iacob-Ridzi, care au salvat-o într-o oarecare măsură, "A existat un interes major la PSD şi PNL să existe un al doilea caz Năstase" şi că aceştia au votat pentru deputată. Televiziunile au prezentat pe larg cum parlamentarii opoziţiei au votat cu bilele la vedere.

3. Prezent la discuţiile cu cititorii Hotnews.ro, căci nu poate fi prezent decât în mediile prietenoase, ceea ce denotă că i-e frică de confruntarea cu ziariştii, deşi pretinde că i-e silă, Băsescu a declarat despre posibila sa prezenţă la inaugurarea paajului Basarab:

"Nu cred. Pentru că dacă aş participa la inaugurarea acestui pasaj aş crea un precedent periculos pentru mine.

Explic: ar trebui să merg la tot ce inaugurează Sorin Oprescu. Şi vă dau exemple: proiectul de revitalizare a oraşului vechi - este un proiect contractat în timpul mandatulului meu de primar general, costă 28 de milioane de euro. Proiectul de modernizare a 110 şcoli - este contractat în timpul mandatului meu, se finalizează acum, costă circa 200 milioane euro cu BEI. Ce ar fi să mă duc la 110 şcoli? Nu s-ar mai vedea Oprescu. Proiectul pasajului deja cred că poate să-mi poarte numele. Şi multe altele.

În ceea ce-l priveşte, îl asigur că voi merge când se va inaugura autostrada suspendată sau voi deschide Jocurile Olimpice din 2020."

1 comentarii:

Grig 16 iunie 2011 la 14:41  

Mai ingrijoratoare este ideea cu jocurile olimpice din 2020 ... are visuri mari Traianel ..

Trimiteți un comentariu

  ©2008 Design Cumulus de Ourblogtemplates.com

Sus