Premierul care se înalţă pe vîrfuri la poză şi dă cărţi de vizită - Politichia azi

Premierul care se înalţă pe vîrfuri la poză şi dă cărţi de vizită

sâmbătă, 28 martie 2009

Trăim în Absurdistan. Premierul Emil Boc intervine într-o emisiune de televiziune ca să protesteze în stilul său mărunţel împotriva lui Bogdan Teodorescu, care afirmase că "Emil Boc crede că-i mic şi se ridică pe vârfuri", făcînd aluzie la faptul că personajul fusese prins într-o astfel de ipostază într-o poză de grup la summitul procurorilor generali. Micul personaj din fruntea guvernului a lansat o serie de invective sfertodocte, printre care şi faptul că se simte frustrat drept contribuabil la o şcoală unde Bogdan Teodorescu şi-a luat doctoratul. Îl anunţ pe această cale pe Emil Boc că şi eu sînt pe cale să-mi termin doctoratul şi, avînd în vedere rîndurile scrise aici, îl rog să-mi trimită nota de plată cu cota sa de contribuţie la doctoratul meu.

Tot tragicul premier Boc a fost prezentat zilele trecute la televiziuni la o întîlnire cu o delegaţie a Fondului Monetar Internaţional, la care a scos conştiincios cărţile de vizită şi le-a înmînat interlocutorilor. Pesemne că Emil Boc conştientizează faptul că e mic de înălţime şi e tarat de această realitate, dar, în acelaşi timp, nu e conştient că este premierul unei ţări şi, în consecinţă, este obligat să nu se poarte ca un buticar.

Cu atît mai tragic este personajul, care dovedeşte că este complexat. Mai ales de mentorul său de la Cotroceni. Poate că împarte cărţi de vizită avînd informaţii că i se pregăteşte debarcarea şi îşi netezeşte calea către un job. Eu, unul, nu l-aş angaja.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

  ©2008 Design Cumulus de Ourblogtemplates.com

Sus