Marcel Hoară, mitingul, oul şi apa minerală - Politichia azi

Marcel Hoară, mitingul, oul şi apa minerală

miercuri, 19 mai 2010


Marcel Hoară, un pedelist de frunte, măcar prin prisma apariţiilor televizate, minus perioada când pedeliştii au avut interzis pe ecranele televiziunilor mogulilor, a păţit-o astăzi. A fost invitat la studioul în aer liber al postului Antena 3, aflat chiar în mijlocul demonstranţilor de la mitingul de azi din Piaţa Victoriei din Bucureşti. Emisiunea s-a desfăşurat în condiţii grele, manifestanţii din jur încercând continuu să-l agreseze. După ce a plecat de la studioul improvizat, chiar a păţit-o, primind drept proiectil un ou şi turnându-i-se apă în cap, în timp ce poliţiştii comunitari încercau să-l extragă.

După ce poliţiştii comunitari l-au condus la Muzeul Ţăranului Român, aflat în apropiere, a fugit cu taxiul, după cum relatează Gândul.

Este evident că Marcel Hoară a fost trimis la sacrificiu. De altminteri, pedeliştii nu apar pe ecran decât cu ordin de la comenduire. Se ştia faptul că Marcel Hoară este antipatizat de mulţi dintre români. Aşa că gestul său era cu final aşteptat.

Despre personajul Hoară: "Boxer plin de şiretlicuri", deghizat într-un "bărbat blond, plăpând, cu ochelari (care pare mai curând genul nerd)", "spaima tele-show-urilor de nişă". "Când nu se uită arbitrul, loveşte adversarul cu capul în bărbie. Pe urmă îl ia iarăşi în braţe. Când face piruete întinde piciorul şi îşi seceră adversarul. Trebuie să recunoaştem că nu e deloc un boxer care să respecte vreo regulă. (...) Plin de sânge, fără doi dinţi, cu ochii tumefiaţi, precum Jake La Motta (din Raging Bull), rămâne în picioare clătinându-se şi rânjeşte către adversari." Greu de dibuit autorul acestor rânduri. Vi-l spun: Sebastian Lăzăroiu, consilier al preşedintelui Traian Băsescu. Articolul Pledoarie pentru Hoară a apărut pe blogary.ro în data de 12 aprilie 2010. Citiţi-l, e spumos.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

  ©2008 Design Cumulus de Ourblogtemplates.com

Sus