Ce le-a spus azi Băsescu parlamentarilor PD-L - Politichia azi

Ce le-a spus azi Băsescu parlamentarilor PD-L

marți, 25 mai 2010



"Dacă ne menţinem cheltuielile de după reducerea salariilor şi pensiilor, ar trebui să avem o creştere de 21 la sută a Produsului Intern Brut (PIB) ca să ne acoperim cheltuielile. Am ajuns într-un punct critic. Sigur, nu vreau să înţelegeţi că eu susţin că nu mai avem soluţii. Vreau să ştiţi că putem s-o mai ducem aşa încă doi ani." - Antena 3

"Nu puteţi cere pensionarilor să lase din pensii, câtă vreme unii nu renunţă la privilegii. (...) PDL şi-a asumat răspunderea programului de reformă şi trebuie să dea exemplu dacă doreşte susţinerea populară a reformelor. Am auzit pe la televizor tot felul de idei năstruşnice: că să privatizăm tot ce avem. Bun şi la anul din ce plătim pensiile şi salariile?" - Gândul

"Preşedintele ne-a cerut să renunţăm la afaceri. Mai exact, el se referea în special la demnitarii numiţi în funcţii. Ne-a spus că nu este corect să fii numit în funcţie şi să profiţi de pe urma acestea în favoarea propriilor afaceri", a declarat unul dintre participanţi pentru Mediafax.

Câteva nedumeriri:

- de ce nu iese Traian Băsescu să spună toate aceste lucruri în public, mai ales că este evident faptul că ştia că, precum în alte ocazii anterioare, aceste înregistrări vor ajunge publice?

- până acum nu ştia că politicienii fac afaceri sau au depăşit limita?

- ce vrea să spună cu "putem s-o mai ducem aşa încă doi ani"?

Este evident că guvernanţii sunt într-o degringoladă totală. Şi-au dorit cu ardoare puterea şi acum nu ştiu ce să facă cu ea, în afară de a-şi umfla buzunarele.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

  ©2008 Design Cumulus de Ourblogtemplates.com

Sus